Kaynarca, Doğu, Batı, Yeni, Bahçelievler, Sapanbağları, Yeşilbağlar Mahalleleri 1/5000'lik İmar Planları Hakkında

1/5000'lik İmar Planları Hakkında;

Kaynarca, Doğu, Batı, Yeni, Bahçelievler, Sapanbağları ve Yeşilbağlar Mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli nazım imar planı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp 17 Mart 2017 tarihinde onaylanmıştır.

05 Eylül 2017 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesinde askıya çıkarılarak ilan edilmiştir. Bu planı muhtarlıklardan inceleyerek yeriniz ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. İtiraz etmeniz gereken bir husus var ise Kartal Soğanlık'ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Müdürlüğü Ek Hizmet Binasına dilekçenizi verebilirsiniz.

Bu planla ilgili Bayram tatili sonrasında salı günü de belediyemizden bilgi edinilerek itiraz edilebilecektir.

Gerek belediyemiz, gerekse Muhtarlıklar tarafindan ilgili planlara itirazlarımız gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

İmar Planını incelemek için İBB İmar Planları sayfasını ziyaret edebilirsiniz;