Öğrencilere Doğayla İç İçe Kamp Fırsatı

Pendik Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Diriliş Yaz Kampı için kayıtlar 3 Temmuz’da başlıyor. 14-17 yaş arası 500 öğrencinin faydalanacağı 4 günlük kampta şehit ve gazi çocuklarına, öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklara öncelik tanınacak.

Bu yıl Kocaeli Aytepe’de gerçekleşecek kamp, Pendik ilçe sınırları içinde ikamet eden öğrencilere doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı sunuyor.   Yaz kampı başvuruları 3-12 Temmuz tarihleri arasında Pendik Belediyesi resmi internet sitesi www.pendik.bel.tr  üzerinden yapılacak.  Kontejanı 300 erkek ve 200 kız öğrenciyle sınırlı kamp içinşehit ve gazi çocuklarına, öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklara öncelik tanınacak. Kamp yapacak öğrencilerin 2000, 2001, 2002 ve 2003 doğumlu olması, Pendik’te ikamet etmesi ve kamp yapmaya engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerekiyor.

Spor da var, eğlence de

24-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek kamp, Kocaeli’ne bağlı Aytepe’deki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş Doğa Kampı Alanı’nda yapılacak.  Öğrencilerin kampa ulaşımı, Pendik Belediyesi tarafından ücretsiz servisle sağlanacak. Alanda kız ve erkek öğrenciler için ayrı kamp yerleri bulunuyor. Kamp programında futbol, doğa yürüyüşü, hareket parkuru, okçuluk ve paintball gibi spor etkinlikleriyle kamp ateşinden tiyatroya çeşitli eğlenceli aktiviteler ve keyifli sohbetler yer alıyor.

29 Haziran 2017