Pendik'in Rüzgar Çocukları

Pendik Belediye Başkanlığı 2017 Yılı Atletizm Kros Yarışları’nda 220 sporcu yarıştı. Toplam 6 kategoride yapılan kros yarışlarında dereceye giren sporcular,  45. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışmaları’na katılmaya hak kazandı.

Geleneksel hale gelen Pendik Belediye Başkanlığı 2017 Yılı Atletizm Kros Yarışları, bu sene de  ilçe genelinde okuyan çok sayıda öğrencinin ferdi ve takım halinde madalya için kıyasıya yarışına sahne oldu. Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride yapılan kros yarışlarına 220 öğrenci katıldı. Tavukçuyolu  Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen yarışlarda Küçük Erkeklerde Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu, Küçük Kızlarda Fatma Gözen Eralp Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu, Yıldız Kızlarda Fatma Gözen Eralp Ortaokulu, Genç Erkeklerde Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi ve Genç Kızlarda Velibaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım halinde birinci oldu. Yarışmalarda dereceye giren sporcular 45. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışmaları’na katılmaya hak kazandı.

Spora ve sporcuya hak ettiği değeri verme gayretindeyiz

Dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları aynı gün Kurtköy Spor Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Törene Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca ile çok sayıda öğrenci katıldı. Spora ve sporcuya hak ettiği değeri verme gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Canayakın, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Kupa ve madalya takdimlerinin ardından tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

20 Nisan 2017