Yol Yapım Ve Atölyeler Birimi

GÖREVLER

- Vatandaşlardan ve kurumlardan gelen yol açma, yol genişletme, asfalt serim, asfalt yama, hız kesici kasis, yol çökmesi, ızgara yapımı, ızgara tamiri, ızgara temizliği, su baskını, yağ dökülmesi, yağmursuyu ve atıksu kanalı imalatı, yağmursuyu kanalı temizliği, kış aylarında tuzlama ile ilgili şikayet ve talepleri değerlendirerek çözüme ulaştırmak.

- İlçemiz genelindeki ömrünü tamamlamış asfaltlı yolların veya hiç asfalt atılmamış yolların yıllık olarak tespitini yapmak ve gerekli asfalt serim imalatlarını yapmak.

- İmar planında yol olarak planlanan ve kamulaştırma işlemleri tamamlanan yerlerde yeni yol açmak veya planlara göre genişletmek.

- Yağmur suyu kanalı bulunan cadde ve sokaklara ızgara çalışması yapmak.

- Mevcut yağmur suyu ızgaralarının ve yağmur suyu kanallarının rutin temizliğini yapmak.

- İhtiyaç olan sokaklara yağmur suyu kanalı yapmak. Gerektiği durumlarda belediyemizin tesislerine, kamu binalarına (cami, okul vb.) atık su kanalı yapmak.

- Kış aylarında yolların trafiğe açık tutulması için kar küreme araçları ile kar küreme hizmetleri vermek, tuz serpme işlemi yapmak.

- Bölgede çalışan diğer kurumlarla irtibatı sağlamak, yapılan işleri denetlemek, kontrol etmek.

- Belediyemizin diğer müdürlüklerinin tranşe kazısı işlerini yapmak.

28 Aralık 2017