2019 Yılı Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Tek Seferlik Yapılan Sosyal Desteğin Planlama Ve Değerlendirme Süreci

Pendik Belediyesi

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü

2019 Yılı Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Tek Seferlik Yapılan Sosyal Desteğin Planlama ve Değerlendirme Süreci

Üniversite Öğrencilerine Destek İçin Başvuru Şartları

- Pendik’te ikamet edilmesi,

- Öğrenci başvuruları Sosyal Hizmetler ve Yardım Esasları Yönetmeliğine göre kişi başına düşen gelir dikkate alınarak muhtaçlık sınırının altında kalan başvurular değerlendirmeye alınmaktadır.

- Türkiye içinde İstanbul ili dışında bir üniversiteye yerleşilmesi,

- Pendik Belediyesi internet sitesinden (www.pendik.bel.tr) başvurunun yapılması,

- ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (Okul-bölüm belirten) ve okul kayıt belgesinin (öğrenci belgesi) pdf formatında başvuru formuna eklenmesi,

- Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarının ilk kez bu yıl kazanılması (Açık öğretim, uzaktan eğitim programı, özel üniversiteyi (burssuz) kazananlar, hazırlık sınıfından 1. sınıfa geçen öğrencilerin başvuruları kabul edilmemektedir.) gerekmektedir.

-Başvurunun sosyal yardım kapsamında değerlendirilmesine, verilen bilgi ve evrakların doğru olduğunu ve gerektiğinde bu bilgileri doğrulamak amacıyla ilgili kurum yada kuruluşlardan bilgi alınması ve gerekli sorgulamalar için başvuru sahibi işlem sonunda onay vermelidir.

Başvurular 11.09.2019 Çarşamba – 30.09.2019 Pazartesi Saat 23:59 tarihleri arası alınacaktır.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

11 Eylül 2019