Açem 2019-2020 Eğitim Yılı Başladı

Pendik Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Çocuk Eğitim Merkezleri (AÇEM) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemine başladı. Toplam 1.300 öğrencinin eğitim göreceği AÇEM`lerde minikler, bilim sınıfı ve robotik atölyelerde basit deneyler ve robotlar yapacak.

Pendik Belediyesinin 4-6 yaş arası çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunduğu Aile Çocuk Eğitim Merkezleri (AÇEM) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemine başladı. Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Kurtköy, Ahmet Yesevi, Velibaba, Esenler ve Dumlupınar Mahallelerinde 7 ayrı yerde hizmet veren AÇEM`lerde 1.300 öğrenci eğitim görecek. Çocukların ders ve oyun, annelerinin de çeşitli eğitimlere katıldığı merkezlerde 21 öğretmen görev alıyor. Geçtiğimiz yıl tüm AÇEM`lerde açılan bilim sınıfı ve robotik atölyelerde basit deneyler ve robotlar yapan minikler, eğlenerek öğreniyor. Bilim Sınıfı’nda 16 farklı deney, Robotik Atölyesi’nde de basit makineler setiyle çeşitli çalışmalar gerçekleştirilecek.

03 Ekim 2019