Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri Kursu

İl / İlçe: İSTANBUL / PENDİK
Meslek: Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri

Eğitim Bilgileri

Mülakat Tarihi: 04.05.2020 Saat: 11.00 (Mülakata girilmesi zorunludur.)

Mülakat Yeri: Pendik Belediyesi ek hizmet binası 3. kat eğitim sınıfı - Yeni Mah. Stadyum Sok. No:18 Pendik/İstanbul

Başlangıç Tarihi: 08.06.2020

Son Başvuru Tarihi: 04.05.2020 Saat:11.00
Toplam Gün: 110
Toplam Saat: 876

Kurs Günleri:

Pazartesi: 08.30 – 14.20

Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma Günleri Akşam 16.20 – 21.55 saatleri arasında olacaktır.

Kurs Yeri: Kavakpınar Mah. Ahmedi Hani Kültür Merkezi 3. Kat (İstihdam ve Kariyer Merkezi)

Kursa başvuruda bulunabilmek için,

• İŞKUR’a kayıt olmalısınız.

• Program başlangıcı itibariyle SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışıyorsanız kursa katılamazsınız.

• Kursiyerlerin katılım gösterdikleri hergün için İŞKUR tarafından kendilerine 30 TL harçlık ödemesi yapılacak ve ayrıca Genel Sağlık Sigortaları ödenecektir.

• İşsizlik sigortasından yararlanmaktaysanız kursa katılmanız halinde işsizlik sigortası ödemeniz kesilmez.

• Kursu başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimize Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika verilecektir.

• Ayrıca eğitim süresince İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primleri ile Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri İŞKUR tarafından ödenmektedir.

• 18-55 yaş aralığında olmanız gerekmektedir.

Başvurunuzu tamamlandıktan sonra mülakat-seçme tarihi-saati-adresi konularında sms ve/veya e-posta ile bilgilendirileceksiniz.

- Başvuru yapmak için aşağıdaki başvuru linkine tıkladıktan sonra "Kurs Numarası" yerine 900811 yazıp arama yapınız. Çıkan sonuçtan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Online başvuru yapmak için tıklayınız.

Ayrıca İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi' 3. katı kurslar servisinde de başvuru yapabilirsiniz.

05 Mart 2020