Anne–Çocuk Robotik Kodlama Atölyesi

Anne – Çocuk Robotik Kodlama Atölyesi

Yer: Sülüntepe, Esenler Bilim Merkezleri

Kayıt Tarihi : 27 Ocak 2022 saat 14.00 (Kayıtlar Pendik Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden alınacaktır.)

Etkinlik Tarihi : 1 Şubat 2022 Salı – 3 Şubat 2022 Perşembe

1. Grup : 11.00 – 13.00

2. Grup : 14.00 - 16.00

Katılımcı Yaş Aralığı: 8-11 Yaş Aralığı

Kontenjan :

Sülüntepe Bilim Merkezi : 10 Çocuk – 10 Anne

Esenler Bilim Merkezi : 10 Çocuk – 10 Anne

Kayıt olan 10 öğrenci ve annesiyle, merkezimizde bulunan robotik kodlama kitleri kullanılarak 2 saat süreli robotik kodlama atölyesi yapılacaktır.

Not : Annesi katılamayacak olan çocuklar 18 yaşını doldurmuş ablası,halası veya teyzesiyle birlikte katılabileceklerdir.

• Online başvuru zorunlu olup , Pendik’te ikamet şartı bulunmaktadır.

• Öğrenciler yalnız bir etkinliğe başvuru yaptırabilecektir.

• Etkinliklere başvuru yapan öğrenciler, kayıtlarını iptal etmeden gelmemeleri durumunda bir sonraki etkinlik için kayıt yaptıramayacaktır. İptaller etkinlik saatinden 24 saat önceye kadar yapılmalıdır.

• Bilim merkezlerinde kalabalık oluşumunu engellemek amacıyla etkinlik saatinde bilim merkezinde olunmalıdır.

• Maskesiz öğrenci, ziyaretçi alınmayacaktır.

• Kayıt için Hes kodu zorunludur ve merkeze girmeden önce hes kodları sorgulanacaktır.

• Bilim merkezi girişlerine ziyaretçilerin kullanabilmeleri için dezenfektan konulacaktır.

• Etkinlik sürecinde ve sonrasında, etkinlik hizmetinin tanıtım, duyuru ve basın yayın bildirimleri için etkinlik görselleri, resimleri, videoları kullanılabilmektedir. Bu veriler Kurumsal İnternet sitelerimizden, yazılı, görsel mecralardan ve sosyal medya platformlarından yayınlanmaktadır.

Etkinliklere kayıt için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir. Etkinliklere yalnızca mobil uygulama üzerinden kayıt yapılacaktır.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

17 Ocak 2022