Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere destek

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, pandemi sürecinde ekonomik olarak zor günler geçiren 56 bireysel amatör spor salonu antrenörüne maddi destek verdi.

Bireysel amatör spor salonu antrenörleri, COVID-19 salgını nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, salonlarını kapatma noktasına gelen ve ekonomik olarak zor günler geçiren 56 bireysel antrenöre maddi destekte bulundu. Aralarında tekvando, karate, masa tenisi, satranç, basketbol, kick boks başta olmak üzere toplam 18 branşta görev alan antrenörler desteğinden dolayı Başkan Ahmet Cin’e teşekkür etti. Öte yandan Pendik Belediyesi amatör spor kulüplerine nakdi yardımın yanı sıra önümüzdeki günlerde de malzeme yardımında bulunacak.

08 Ocak 2021