Çadır Yeri Padok Kiralama Süreci

ÇADIR YERİ PADOK KİRALAMA SÜRECİ

Pendik Belediyesi 2018 Yılı Kurban Satış ve Kesim Alanı Padok Kiralamaları 31.07.2018 (Salı) günü Sabah 06.00’dan itibaren Zabıta Müdürlüğü’nde ön kayıt alınmak suretiyle başlayacaktır. Aynı gün saat 09.00’dan itibaren önkayıt sırasına göre istenilen evraklar incelenerek ücreti peşin alınmak kaydıyla yer tahsisi yapılacaktır. Kayıt sonrası en geç 3 gün içerisinde yer kurası çekilecektir.

İSTENEN EVRAKLAR

1 - Tarım İlçe Müdürlüğünden Alınacak İşletme Belgesi ve Hayvanları Belirtir Liste (İşletme Sahibinin Nüfus Cüzdanı Fotokopisiyle.)

2 - Kapalı Padok Kiralama Bedeli 9.000 TL

3 - Padok Teminat Bedeli 1.000 TL (Sözleşmede belirtilen hususlara uyulmadığı takdirde teminat ücretleri iade edilmeyecektir.)

4 - Başvurular şahsen veya NOTER’den vekaletle gerçekleştirilecektir. Aksi takdirde başvurular kesinlikle alınmayacaktır.

5 - Kurbana uygun olmayan, kapak açmamış, gebe veya damızlık hayvanlar getirilmeyecektir. Getirildiği takdirde sözleşme gereği Padok Teminat Ücreti iade edilmeyecektir.

Not: 1 kişiye en fazla 2 Padok Alanı tahsis edilecektir.

24 Temmuz 2018