Çanakkale Geçilmez Ortaokullar Arası Ferdi Masa Tenisi Turnuvası

Kayıt olmak için tıklayınız.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

ORTAOKULLAR ARASI FERDİ MASA TENİSİ TURNUVASI

KATILIM KOŞULLARI

1. Pendik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizdeki Orta okul öğrencilerine yönelik 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yılı anısına düzenlenecek olan “Çanakkale Geçilmez Ortaokullar Arası Ferdi Masa Tenisi Turnuvası”18 Mart 2020 (Çarşamba) günü 10:00-17:00 saatleri arasında Pendik Bld. Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu ve Kapalı Spor Salonunda eş zamanlı olarak yapılacaktır.

2. Turnuva;

* Küçük Kızlar (2008-2009 doğumlular),

* Küçük Erkekler (2008-2009 doğumlular )

* Yıldız Kızlar (2006-2007 doğumlular)

*Yıldız Erkekler (2006-2007doğumlular) kategorilerinde eleme usulü ile düzenlenecektir.

1. Turnuva katılmak isteyen öğrencilerin kayıtları; 17 Mart 2020 salı günü mesai bitimine kadar (Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde) yapılacaktır. Etkinlik modülünden kayıt yaptıramayanlar ise turnuvanın düzenleneceği 18 Mart 2020 (Çarşamba) günü saat 09.00 – 09.30 saatleri arasında belirlenen katılımcı kontenjan sayısı dolmadığı taktirde turnuva başhakemliğine kayıt için müracaat edilebilecektir. Fikstür için kuralar başhakemlik masasında çekilecektir.

2. Maçların tarih ve saatlerini değiştirmek tertip komitesinin yetkisindendir.

3. İtirazlar; tertip komitesine veya müsabaka başhakemine dilekçe ile gerçekleri açıklanarak başvuru yapılacaktır. Sonuç aynı gün içerisinde müsabaka akışını bozulmayacak şekilde karara bağlanacaktır.

4. Katılımcılar müsabakalarda kullanmak için kendi özel raketlerini getirebilir. Raketi olmayanlara katılımcılara turnuva süresince kullanabilmeleri için belediye tarafından raket desteği verilecektir. Müsabaka topları belediye tarafından temin edilip başhakemliğe teslim edilecektir.

5. Her set 11 sayıdır. Müsabakalar yarı finale kadar kazanılmış 2 set üzerinden toplam 3 set oynanacaktır. Yarı finallerden itibaren kazanılmış 3 set üzerinden toplam 5 set oynanacaktır.

6. Her iki sayıda bir servis değişecektir. Servis atışında top avuç içi ile tutulacak ve elden çıkartılarak atılacaktır.

7. Maç son sete kadar uzarsa ( setlerin 1-1 veya 2-2 olması durumunda ) son sette bir oyuncu 5 sayıya ulaştığında oyuncular sahaları değiştirecektir.

8. Turnuvada oyuncu olarak yer alan sporcuların, sportif aktivitelerde bulunmalarına engel teşkil eden bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.

9. Müsabakalarda eşofman veya şort, t-shirt ve spor ayakkabı giyilmesi gerekmektedir. Spor kıyafeti olmayan öğrenci müsabakaya alınmayacaktır.

10. Oyuncular Müsabaka saatinde en az 15 dakika önce hazır bulunacaktır. Müsabaka saatinde sahada bulunmayan oyuncular hükmen mağlup sayılacak turnuvadan elenecektir.

11. Turnuvaya yakışmayan davranışlarda bulunan ve kuralları ihlal eden oyuncuların durumları, organizasyon komitesince görüşülerek karar verilecektir.

12. Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu oyun kuralları geçerlidir.

13. Turnuvaya katılan okullara Pendik Belediyesi tarafından aşağıda belirtilen şartlar doğrultusunda turnuva açılışında malzeme yardımı yapılacaktır. Turnuvaya 15 ve daha çok öğrenci ile katılan okullara 2 adet butterfly raket 1 kutu 100 lü antrenman topu hediye edilecektir.

14. Turnuvada Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde ilk dört dereceye giren sporcu öğrencilere Pendik Belediyesi tarafından madalya verilecektir.

03 Mart 2020