Darlık Barajı Şile Yürüyüş Parkuru Doğa Yürüyüşü

PENDİK BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

(Darlık Barajı Yürüyüş Parkuru)

Turnuvaya kayıt için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru 'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Etkinlik Tarihleri:

• 1 Eylül 2021 Çarşamba

• 4 Eylül 2021 Cumartesi

• 5 Eylül 2021 Pazar

Saat: 08.30

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 15 kilometre / 5 saat

Yaş Aralığı: 18 – 45 Yaş

Kontenjan: 30

(Tüm etkinlik tarihleri için kayıt modülleri, 27 Ağustos Cuma günü Saat:17.00’de açılacaktır)

• Doğa yürüyüşüne sadece Pendik’te ikamet eden vatandaşlarımız kayıt yaptırabileceklerdir.

• Etkinliğine katılan vatandaşlarımız, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

• Etkinliğine kayıt yaptırıp gelemeyenler, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

• Aynı parkura, bir kişi bir defa katılım sağlayabilir.

• Etkinlik için, otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacakların; Saat: 08.30’da AKM önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacakların, kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, doğa yürüyüşüne katılanlara eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda, etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için, ileri tarihlerde tekrardan doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

• Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

Doğa Yürüyüşçüleri için öneriler;

• Sırt çantası, Düdük

• Hareketinizi kısıtlamayan ve çabuk kuruyan spor pantolon. (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)

• Yedek çorap ve t-shirt.

• Bir öğünlük yiyecek ve yeteri kadar su.

• Enerji veren yiyecekler. ((incir, kuru üzüm, kayısı vb.)

• Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.

• Olağanüstü şartlarda rehber parkuru değiştirebilir veya iptal edip geri dönebilir.

26 Ağustos 2021