Deniz Manzaralı Aile Sağlığı Merkezi

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'ne inşa edilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi, deniz manzaralı konumuyla mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı.

Pendik Belediyesinin hayırsever işadamı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim işbirliğinde inşa ettiği Aile Sağlığı Merkezi tamamlandı. Daha önce Vişne Sokak’ta hizmet veren aile sağlığı merkezi, deniz manzaralı yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Geleneksel Türk mimarisiyle inşa edilen aile sağlığı merkezi, toplam 1.050 metrekare alan üzerinde hastalara hizmet veriyor. Merkezde; sağlık hizmet üniteleri, doktor, hemşire ve hasta odaları gibi standart bölümlerin yanında bir de sergi salonu ve konferans salonu bulunuyor.

Aile Sağlığı Merkezine Ömer Hekim adı verildi

Geziboyu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezine Öner Hekim’in 2008 yılında lösemiden kaybettiği oğlunun anısını ve ismini yaşatmak adına “Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi” adı verildi.

29 Ağustos 2018