Dünya Şampiyonu Güreşçiye Bakan’dan Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Gençler Güreş Şampiyonu olan Pendik Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Kerem Kamal’ı Manisa’da ziyaret ederek kutladı. Ziyareti esnasında Pendik Belediyesinin şampiyon sporcuya ödülünü de veren Bakan Kasapoğlu, Pendik’te spora verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e teşekkür etti.

Manisa’da yetişen ve bir yıl önce Pendik Güreş İhtisas Kulübü’ne transfer olan Kerem Kamal, Slovakya’da düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Şampiyon sporcuya destek vermek ve kutlamak üzere Manisa'ya giden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu'na beraberinde Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Divleli, Pendik Güreş İhtisas Kulübü Başkanı İrfan Mert ve kalabalık bir heyet eşlik etti.

"Pendik'te spora verilen destek dikkat çekici"

Dünya Şampiyonu olan genç güreşçiyi tebrik eden Bakan Kasapoğlu, Pendik Belediyesinin ödülünü de sporcuya verdi. Pendik'i yakından takip ettiğini ve spora verilen desteğini dikkat çekici olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Dr Kenan Şahin'e de teşekkürlerini ve selamlarını iletti.

27 Eylül 2018