İşkur Ve Pendik Belediyesi İşbirliğiyle Gerçekleştirilecek Kaynakçılık Kursu

İŞKUR ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitimler için mülakatlar

30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00'da Pendik Belediyesi ek hizmet binası Yeni mah. Stadyum sk. No:18 2.kat eğitim sınıfında gerçekleşecektir.

Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 04.11.2019 - 18.01.2020
Son Başvuru Tarihi: 30.10.2019
Toplam Gün ve Saat :55 gün , 352 saat

Kurs Günleri : Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe akşam 17:30-21:30

Pazar :08:30-14:00 saatleri arasında olacaktır.

Eğitime katılanlara 30,00 TL günlük harcırah ve sertifika verilecektir.

Kursa başvuruda bulunabilmek için,

• İŞKUR’a kayıt olmalısınız.

• Program başlangıcı itibariyle SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışıyorsanız kursa katılamazsınız.

• Kursiyerlerin katılım gösterdikleri hergün için İŞKUR tarafından kendilerine 30 TL harçlık ödemesi yapılacak ve ayrıca Genel Sağlık Sigortaları ödenecektir.

• İşsizlik sigortasından yararlanmaktaysanız kursa katılmanız halinde işsizlik sigortası ödemeniz kesilmez.

• Kursu başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimize Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı “Endüstriyel Otomasyon Meslek Eleman Yardımcılığı” sertifikası verilecektir.

• Ayrıca eğitim süresince İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primleri ile Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri İŞKUR tarafından ödenmektedir.

• 18-40 yaş aralığında olmanız gerekmektedir.

Mülakata gelmeden önce:

- Başvuru yapmak için aşağıdaki başvuru linkine tıkladıktan sonra "
Kurs Numarası" yerine 833417 yazıp arama yapınız. Çıkan sonuçtan başvurunuzu yapabilirisiniz.

- Size en yakın İşkur Müdürlük ve Hizmet Merkezlerinden "İş ve Meslek Oluru" almanız gerekmektedir.

Online başvuru yapmak için tıklayınız.

Ayrıca İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi'nden de başvuru yapabilirsiniz.

17 Ekim 2019