Pendik Belediyesi Doğa Yürüyüşü (Kocaeli Serindere Kanyonu)

PENDİK BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

(Kocaeli Serindere Kanyonu)

20.11.2019 tarihinde gerçekleştirilen Serindere Kanyonu Doğa Yürüyüşü etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

23.11.2019 tarihinde gerçekleştirilen Serindere Kanyonu Doğa Yürüyüşü etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

Etkinlik Tarihi : 23 Kasım Cumartesi

Saat: 08.00

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 10 kilometre / 5 saat

Yaş Aralığı: 19 – 30 Yaş Arası

Kontenjan: 45

• Doğa yürüyüşüne sadece Pendik ilçesinde ikamet eden vatandaşlarımız kayıt yaptırabilecektir.

• Etkinliğe katılan vatandaşlarımız, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

• Etkinlik için, otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacakların Saat: 07.30’da AKM önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacaklarınkimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli rehber doğa yürüyüşüne katılan vatandaşlarımıza eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda, etkinliğimize kayıt yaptıramayan vatandaşlarımız için, ileri tarihlerde tekrardan doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

• Etkinliğe katılan herkese sandviç, meyve suyu, elma ve su ikram edilecektir.

• Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

Doğa Yürüyüşçüleri için öneriler;

• Sırt çantası

• Polar, yağmurluk yada rüzgarlık (Yaklaşık 800 – 900 m yükseklikte yürüyüş gerçekleştirileceği için, havalar bu rakımda serindir.)

• Hareketinizi kısıtlamayan ve çabuk kuruyan spor pantolon. (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)

• Yedek çorap ve t-shirt.

• Bir öğünlük yiyecek ve yeteri kadar su.

• Enerji veren yiyecekler. ((incir, kuru üzüm, kayısı vb.)

• Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.

• Olağanüstü şartlarda rehber parkuru değiştirebilir veya iptal edip geri dönebilir.

15 Kasım 2019