Pendik Belediyesi Erasmus Günleri Kamp Eğitim Programı

PENDİK BELEDİYESİ

ERASMUS GÜNLERİ KAMP EĞİTİM PROGRAMI

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.

Yer: Pendik Belediyesi Gençlik Kampı

Etkinlik Tarihi: 15 Ekim 2020 (Perşembe)

Saat: 13:00 – 19:00

Yaş Aralığı: 15 – 30 Yaş

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlilikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Pendik Belediyesi olarak 2020 Erasmus Günleri kapsamında Erasmus+ programının ve belediyemizin bu alanda hibelendirilen projelerinin tanıtımı gerçekleştirilecek olup gençlere Avrupa Dayanışma Programı ile yurtdışında gönüllülük fırsatları anlatılacaktır.

Etkinlik öncesi katılımcıların, HES kodunun olması ve risk grubunda olmaması gerekmektedir. HES kodu almak için, sayfanın sonundaki açıklamaları okuyabilirsiniz.

Etkinlik için otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önüdür. Eğitim programına katılacak kişilerin, Saat: 12.00’de AKM önünde olmaları gerekmektedir.

Eğitim programına katılımcılar anketler belirlenecek olup e-posta ile nihai katılımcılar belirlenecektir.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

• Buz kırıcı oyunlar

• Erasmus Bilgilendirme

• Erasmus Günleri Tanıtım Videoları

• Pendik Belediyesi’nin Yürütmekte Olduğu Projeler

• ESC Bilgilendirme

• ESC Katılımcıları Tecrübe Paylaşımı

• Kamp Alanı Etkinlikleri

• Doğa Yürüyüşü

• Okçuluk

• Akşam Yemeği

• Katılım Belgesi Dağıtımı

HES Kodu Nasıl Alınır?

1- "Hayat Eve Sığar" app store ve play store uygulaması üzerinden HES uygulaması indirilerek, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir.

"HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır. Kod kullanım süresi seçilir ve kod oluşturulur.

2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak gönderilir. Sistem üzerinden, seyahatiniz için geçerli gün sayısı kadar HES kodunuz telefonunuza gönderilecektir.

3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz. e-Devlet sistemi üzerinden, “HES Kodu Üretme ve Listeleme” seçeneğini seçip “Yeni Hes Kodu” butonuna tıklayarak HES kodunuzu alabilirsiniz.

05 Ekim 2020