Pendik Belediyesi Gençlik Kampı Talimatnamesi

PENDİK BELEDİYESİ GENÇLİK KAMPI

Gençlik Kampı,

Öğrencilere yönelik gerçekleştireceği sportif, sosyal, kültürel ve eğitim odaklı etkinliklerle, öğrencilerin birbirini tanıması, kaynaşması ve kalıcı dostluklar kurmasını,  milli ve manevi şuuru aşılamayı, ahlaklı ve erdemli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Gençlere özgüven duygusu kazandırarak onları zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dâhil bütün ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılanacaktır.

KİMLER KATILABİLİR? BAŞVURU ŞARTLARI?

- Gençlik kampına Pendik ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 12-16 yaş arası (2002, 2003, 2004, 2005, 2006 doğumlu) tüm öğrencilerimiz katılabilir. Yaş gruplarının belirlenmesinde, yıl baz alınacak olup, ay ve gün dikkate alınmayacaktır.

- Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır.

- Başvurular kontenjanla sınırlıdır. Erkek öğrenci kontenjanı 72 kişi, Kız öğrenci kontenjanı 72 kişidir.

- Kayıtlar her Pazartesi yenilenecek olup, bir kez başvuran bir daha başvuramayacaktır.

KAMP GÜNLERİ

ÖĞRENCİLERİN KAMP GELİŞ-GİDİŞ PROGRAMI

GRUP ADI

GİRİŞ

ÇIKIŞ

SÜRE

1. GRUP

PAZARTESİ - 16.00

ÇARŞAMBA – 14.00

3 GÜN, 2 GECE

ÇARŞAMBA - 14:00 İLE PERŞEMBE - 16:00 ARASI TEMİZLİK, LOJİSTİK VS.

2. GRUP

PERŞEMBE - 16.00

CUMARTESİ - 11.00

3 GÜN, 2 GECE

KAMP FAALİYETLERİ

*Doğa Yürüyüşü

*Mangala

*Okçuluk

*Çuval yarışı

*Kamp Ateşi

*Satranç

*Futbol

*Macera Parkuru

*Çadır kurma ve ateş yakma

*Müzik

*Dağ Bisikleti

*Voleybol

*Film ve belgesel gösterimi

*Halat Çekme

*Eğitim seminerleri

*Mas Güreşi

*Badminton

*Kitap değerlendirme

*Masa Tenisi

HEDİYELERİMİZ

- Kampa katılacak her öğrenciye;

Sırt çantası, Suluk, Tişört, Şapka hediye edilecektir.

KAMP ALANINA HAREKET NOKTASI (GÜN, SAAT)

1.Grup

Hareket: Pazartesi günleri  / Yunus Emre Kültür Merkezi    / 15.00

Dönüş:  Çarşamba günleri  / Yunus emre Kültür Merkezi    / 14:00

2.Grup

Hareket: Perşembe günleri /  Yunus Emre Kültür Merkezi  /  15.00
Dönüş: Cumartesi günleri  / Yunus Emre Kültür Merkezi    / 11:00

PENDİK BELEDİYESİ

GENÇLİK KAMPI TALİMATNAMESİ

1. Bütün misafirler Gençlik Kampı talimatlarına uymak zorundadır,

2. Her türlü faaliyette misafirler ve görevli liderler kamp yönetimi tarafından dağıtılan kıyafetleri giymek zorundadır.

3. Bütün misafirler kampın zaman çizelgesine uymak zorundadır,

4. Tesis bina çadır ve demirbaşlarına zarar verilmemelidir. Zarar verildiğinin tespiti halinde her türlü sorumluluk faydalanıcı ve refakatçılarına aittir.

5. Kamp yönetiminden ödünç alınan araç gereç kullanıldıktan sonra alındığı şekilde iade edilmelidir,

6. Su ve elektrik kullanımında israfa yer verilmemelidir,

7. Kamp alanı izinsiz olarak kesinlikle terk edilmemeli ve izinsiz olarak aile çağırılmamalıdır,

8. Kamp alanında uygulanan faaliyetlerden hiçbir katılımcı grup sorumlu Liderinden izin almadan ayrılamaz,

9. Misafirler kaldıkları alan, çevresi, tuvalet ve duşlarının temizliğinden sorumludur,

10. Bitki ve hayvanlara zarar verilmemelidir,

11. Misafirler, duyurulan saatte yapılan istasyon çalışmalarına ve toplantılara katılmak zorundadır,

12. Belirtilen faaliyet saatlerine zamanında katılmayanlar faaliyete alınmayacaktır,

13. Telefon görüşmeleri yalnızca kamp yönetimin belirlemiş olduğu 13.00 – 14.00 ve 18.00-19.00 saatleri arasında yapılabilecektir. Sair zamanlarda telefonlar sessizde veya titreşimde tutulabilir. Yönetim haricinde hiç kimse telefon için etkinliği terk edemez.

14. Sessizlik/Yat saatinden sonra kamp alanında dolaşılamaz, oturulup sohbet edilemez.

15. Misafirler değerli eşyalarını yanlarında bulundurmalıdır ayrıca elektronik cihazlarını şarj etmek için etrafta bulunan cihazların fişleri çekilmesi yasaktır şayet çekilirse oluşabilecek arıza kişiye rücu edilecektir.

16. Kamp alanında kesinlikle sigara içilemez,

17. Doğal yaşam alanı olduğundan dolayı kamp alanı içerisinde böcekler olabilmektedir bu yüzden alerjisi olan kişilerin sorumluluğu kendisine aittir.

Kampa gelirken yanınızda getirmeniz gerekli olan veli izin formu için tıklayınız.

Kayıt başvurusu için tıklayınız.

17 Temmuz 2018