Pendik Belediyesi Ormanya Gezisi (Ormanya, Kartepe, KOCAELİ)

PENDİK BELEDİYESİ ORMANYA GEZİSİ

(Ormanya, Kartepe, KOCAELİ)

28 – 29 – 30 Ocak Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak olan Ormanya gezisine kayıt yapmak için tıklayınız.

22.01.2020 Çarşamba günü yapılan Ormanya gezisi fotoğrafları için tıklayınız.

ETKİNLİK PROGRAMI

1. Grup Ormanya Gezisi Programı

Yaş Aralığı: 12 – 14

Gün: 28.01.2020 Salı

Saat: 09.00 – 16.00 (Dönüş)

Kontenjan: 45

2. Grup Ormanya Gezisi Programı

Yaş Aralığı: 15 – 17

Gün: 29.01.2020 Çarşamba

Saat: 09.00 – 16.00 (Dönüş)

Kontenjan: 45

3. Grup Ormanya Gezisi Programı

Yaş Aralığı: 12 – 14

Gün: 30.01.2020 Perşembe

Saat: 09.00 – 16.00 (Dönüş)

Kontenjan: 45

• Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

• Etkinlik için, otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Geziye katılacak öğrencilerin, velileri (1.dereceden akraba olabilir) ile gelmeleri zorunludur. Otobüsler hareket etmeden önce, velilere veli muvafakatnameleri imzalatılacaktır. (ÖNEMLİ)

• Gezi, yalnızda grupta belirtilen yaş gruplarındaki öğrenciler içindir. Veliler geziye katılamayacaktır.

• Gezi etkinliğimize sadece Pendik ilçesinde ikamet eden öğrencilerimiz kayıt yaptırabilecektir.

• Gezi etkinliğine katılan öğrencilerimiz, bir sonraki Ormanya gezisine tekrar katılamayacaktır. (Kayıt yaptırıp, gelemeyenler dahildir)

• Geziye katılacak öğrencilerin, velileri ile birlikte Saat: 08.30’da AKM (Atatürk Kültür Merkezi) önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacakların kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli öğretmenlerimiz, geziye katılan öğrencilerimize eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda, gezi etkinliğine kayıt yaptıramayan öğrencilerimiz için, ileri tarihlerde tekrardan Ormanya gezisi düzenlenecektir.

• Etkinliğe katılan herkese sandviç, kek, elma, meyve suyu ve su ikram edilecektir.

17 Ocak 2020