Pendik Belediyesi Sosyal Mesafeli Doğa Yürüyüşü

PENDİK BELEDİYESİ

SOSYAL MESAFELİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Kayıt olmak için tıklayınız.

Yer: Pendik Köyler Bölgesi

Etkinlik Tarihi : 26 Eylül 2020 (Cumartesi)

Saat: 08.30

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 10 kilometre

Yaş Aralığı: 14 – 30 Yaş

Kontenjan: 50

Kayıt Tarihi: 22.09.2020 Salı Saat: 10.00

PENDİK BELEDİYESİ SOSYAL MESAFELİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

• Doğa yürüyüşüne sadece Pendik ilçesinde ikamet edenler kayıt yaptırabilecektir.

•  Etkinliğine katılanlar,  bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaktır.
  •  Etkinlik için otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacak kişilerin Saat: 08.30’da AKM önünde olmaları gerekmektedir.

•  Etkinliğe katılacakların, kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• 18 yaş altı öğrencilerin otobüs kalkış noktasına, veli imzalı muvafakatnameleri getirmeleri zorunludur. (Muvafakatnamesini getirmeyen öğrenci, etkinliğe katılamayacaktır.) Veli muvafakatnamesi için tıklayınız.

• Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, doğa yürüyüşüne katılan öğrencilerimize eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için ileri tarihlerde tekrardan doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

• Etkinliğe katılan herkese sandviç, meyve suyu, elma ve su ikram edilecektir.

• Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.

• Olağanüstü şartlarda rehber, parkuru değiştirebilir veya yürüyüşü iptal edip ekibi geri götürebilir.

• Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Doğa Yürüyüşü Katılımcılarıİçin Öneriler

•  Sırt Çantası
  •  Yedek Çorap ve Tişört
  •  Bir Öğünlük Yiyecek ve Yeteri Kadar Su
  •  Enerji Veren Yiyecekler (İncir, kuru üzüm, kayısı vb.)
  •  Hareketi Kısıtlamayan ve Çabuk Kuruyan Spor Pantolon (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)

11 Eylül 2020