Pendik Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Seçmeleri Başlıyor

Pendik Belediyesi Spor Kulübü, 2018-2019 sezonu basketbol branşı için yeni yeteneklerini arıyor.

2014 yılında yapılanmaya giden ve 2015-2016 sezonu itibarı ile alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla İstanbul Altyapı Liglerinde boy göstermeye başlayan Pendik Belediyesi Spor Kulübü, önümüzdeki sezon için elindeki oyuncu portföyünü genişleterek liglerde iddiasını arttırmak istiyor. Başarılı bir sezonu geride bırakan kulübümüz U-15 kategorisinde İstanbul 4.sü olarak sezonu bitirmiş ve Türkiye Şampiyonasında ilçemizi temsil etmiştir. Gelecek sezon da farklı kategorilerde bu başarıyı tekrarlamak isteyen kulübümüz bu bağlamda 2 Eylül 2018 tarihinde Yeşilbağlar Novipazar Spor Kompleksi’nde seçme düzenliyor ve yeni yetenekleri seçmeye davet ediyor. Oyuncularından herhangi bir ücret talep etmeden sağladığı imkanlar bakımından İstanbul’un sayılı kulüplerinden birisi olan Pendik Belediyesi Spor Kulübü, çalışmalarını Yeşilbağlar Novipazar Spor Kompleksinde sürdürmektedir.

SEÇME SAATLERİ

- U-18 Genç takım             (2001-2002)            : 10:00

- U-16 Yıldız takım              (2003-2004)           : 11:00

- U-12 Minik takım              (2007)                   : 12:00

İMKANLARIMIZ;

- Uzman antrenörler eşliğinde, Belediyemizin tesislerinde çalışma imkanı

- Uzman fitness eğitmenlerimizle çalışma programı

- Her gün bireysel fundamental antrenmanı yapma şansı

SEÇMELER;

- Seçmeler ücretsizdir

- Nüfus cüzdanı fotokobisi ibraz etmek zorunludur.

- Spor kıyafetleri ve spor ayakkabı ile gelinmelidir

- Seçmelerin sonuçları www.pendik.bel.tr adresinde yayınlanacaktır.

16 Ağustos 2018