Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Bölümü

GÖREVLER

- Basın yayın kuruluşlarıyla belediye irtibatını ve bilgi akışını sağlamak.

- Belediye’nin yaptığı her türlü etkinlikleri vaktinde duyurmak.

- Belediye tarafından düzenlenen faaliyetlerle ilgili her türlü tanıtım ve duyuru materyallerini tasarlamak, hazırlamak, basım faaliyetlerini yürütmek.

- Belediyeye ait yayınların (kitap, broşür, el ilanı) çıkarılmasını sağlamak.

- Periyodik aralıklarla bülten çıkarmak, çıkan bültenin halka ulaşmasını sağlamak ve bu bültenleri arşivlemek.

- İl ve ilçe protokolü, Pendik genelindeki sivil toplum kuruluşları, okullar ve yöneticileri, vakıflar, odalar, sendikalar, muhtarlar ve gerek görülecek diğer şahıs, kurum ve kuruluşlar ve bunlara ait iletişim bilgilerini hazırlamak ve güncellemek.

- Çekilen videoların montajını yapmak ve muhafaza edilmesini sağlamak.

- Gerekli görülen faaliyet ve organizasyonlarda diğer müdürlüklere destek olmak.

- Belediyeye ve özel firmalara ait pankartların asım/söküm işlerinin takibini yapmak.

- Belediyenin düzenlendiği etkinlikler ve programlar için bilgilendirme mesajı göndermek.

- Belediye adına çeşitli etkinliklerin düzenlenmesini organize etmek.

- İlçemizde yapılacak olan çeşitli organizasyon, temel atma programları, açılışlar ile düzenlenecek etkinliklerde vatandaşlara dağıtılmak üzere çeşitli ebatlarda Türk bayrağı alımı işini yapmak.

- Belediye web sayfasının haber yönetimi ile haber içerik paylaşımını yapmak.

- Belediyenin sosyal medya kanallarını yönetmek ve içerik paylaşımı yapmak.

- Belediye tarafından yapılan etkinlik ve faaliyetlerde fotoğraf ve video çekimi yapmak.

- Belediyenin fotoğraf arşivini düzenlemek ve muhafaza etmek.

- Belediye bünyesindeki elektronik ekranlara tanıtım veri girişlerini yapmak,

- Görsel ve yazılı basın yayın organlarını takip etmek; Pendik İlçesi ve Belediye hakkında çıkan her türlü haberleri rapor etmek ve bu haberleri arşivlemek.

30 Eylül 2020