Haber Ve Dijital Tanıtım Birimi

GÖREVLER

- Müdürlüğün görev alanına giren konularla ilgili olarak; Pendik Belediyesi resmi web sitesinde (www.pendik.bel.tr) yayınlanmak üzere Bilgi İşlem Müdürlüğüne fotoğraf, video ve yazılı olarak veri akışı sağlamak.

- Basın yayın kuruluşlarıyla belediye irtibatını ve bilgi akışını sağlamak.

- Belediye’nin yaptığı her türlü etkinlikleri vaktinde duyurmak.

- Görsel ve yazılı basın yayın organlarını takip etmek; Pendik İlçesi ve Belediye hakkında çıkan her türlü haberleri rapor etmek ve bu haberleri arşivlemek.

- Periyodik aralıklarla bülten çıkarmak, çıkan bültenin halka ulaşmasını sağlamak ve bu bültenleri arşivlemek.

- Belediye web sayfasının haber yönetimi ile haber içerik paylaşımını yapmak.

- İl ve ilçe protokolü, Pendik genelindeki sivil toplum kuruluşları, okullar ve yöneticileri, vakıflar, odalar, sendikalar, muhtarlar ve gerek görülecek diğer şahıs, kurum ve kuruluşlar ve bunlara ait iletişim bilgilerini hazırlamak ve güncellemek.

- Belediyenin sosyal medya kanallarını yönetmek ve içerik paylaşımı yapmak.

- Belediye tarafından yapılan etkinlik ve faaliyetlerde fotoğraf ve video çekimi yapmak.

- Belediyenin fotoğraf arşivini düzenlemek ve muhafaza etmek.

04 Eylül 2018